Sporten is leuk, sporten is gezond, sporten verbind en verbroederd

In deze tijd dat iedereen het druk heeft en geen tijd heeft is het juist belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.  Als medewerker van een bedrijf wordt er steeds meer van je verwacht, meer presteren in minder tijd en meestal ook nog met minder mensen. Jouw baas ziet jou dan ook als een TOP sporter en wil uit jou het beste en maximale halen wat er uit te halen is. Dat wil zeggen dat het aan jou is om te  laten zien wat je kunt betekenen voor een bedrijf of organisatie en wat je als “topsporter” in je mars hebt.

Goed personeel wordt schaars, dus als je de mogelijkheden krijgt en de drive hebt om je binnen je werkomgeving verder te ontwikkelen, zorg dan dat goed voor jezelf zorgt en je je ook voelt en voedt net  als een topsporter. Een topsporter weet ook dat hij moet investeren in zijn trainingen en voeding om maximaal te kunnen presteren.

Ben jij bereid om het maximale uit jezelf te halen?

Ben jij bereid je kennis verder uit te breiden en je zelf te ontwikkelen als “topsporter” kijk dan eens naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf: www.VenloGezond.nl Wij zijn continu op zoek naar coaches die het maximale uit zichzelf maar ook uit anderen weten te halen. Onze doorgroei mogelijkheden zijn dan ook onbeperkt.

 

Ook al ben je geen “topsporter” en wil je toch goed voor jezelf zorgen om te zorgen dat je een fitte werknemer bent, zodat jouw werkgever blij met je is, niet vaak ziek bent en vitaal je werk kunt doen, zeker als je weet dat je minimaal tot je 67ste mag blijven werken. Als je fit bent kun je maximaal blijven presteren maar ook geniet als je straks van je oude dag wilt gaan genieten.

Kom dan in beweging en doe mee met onze bootcamp of Powerwalk groep in Venlo

Elke dinsdag en woensdag of donderdag kun je GRATIS sporten.

Deelname is GRATIS, omdat wij menen dat sporten voor iedereen mogelijk moet zijn om gezond en fit te blijven, bij ons heb je geen verplichtingen, geen aanmeld of afmeld plicht, geen abonnement, of je nog nooit gesport hebt of geoefend sporter bent,  gewoon gezellig meedoen en fun hebben met elkaar.

Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina 24fitclubvenlo en neem contact op met een van onze coaches

Twan Jonkers 0640567388 of stuur een pb bericht via facebook naar een van  onderstaande coaches

Betty Jonkers – Powerwalk

Chella Jonkers – Bootcamp

Cillien Jonkers -Bootcamp

Channe Jonkers- Bootcamp

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.