Mijn naam is Twan Jonkers.

Op jonge leeftijd heb ik veel geturnd en droomde ik ervan om turnleraar te worden. Mijn carrière verliep echter anders en bij toeval ben ik in de foodbranche beland als supermarktmanager. Na 23 jaar als supermarktmanager begon ik met een nieuwe uitdaging als salesmanager bij Coca-Cola. Na acht jaar hier te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuw avontuur en is Herbalife Nutrition op mijn pad gekomen.

Herbalife Nutrition is dé marktleider op het gebied van gezonde voeding en voedingsupplementen. Het is een beursgenoteerd bedrijf dat al meer dan 45 jaar actief is in meer dan 94 landen. Herbalife Nutrition wil wereldwijd zo veel mogelijk mensen helpen om een gezonder en actiever leven te leiden en streeft ernaar om het aantal mensen dat kampt met problemen als overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes te reduceren.

Na altijd te hebben gedroomd van een eigen onderneming heeft Herbalife Nutrition mij de kans geboden om mijn eigen bedrijf VenloGezond op te richten. Met mijn vrouw Betty, mijn drie dochters Chella, Cillien,Channe hebben wij samen een team van meer dan 450 coaches opgebouwd, bestaande uit mensen met dezelfde passie: “het helpen van mensen op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.” Naast dat Herbalife Nutrition helpt op gebied van gezondheid, biedt het ook een geweldige zakelijke mogelijkheid. Bij een eenmalige investering van €58,- kun je al parttime 250 euro tot een volledig inkomen (bij)verdienen. Welke werkgever biedt nou zo’n kans?

Het coachen van mensen gaf en geeft mij het meeste voldoening en dit doe ik dan nog steeds met alle plezier bij VenloGezond. Ik probeer altijd het beste uit zowel mijzelf als andere te halen en dit leidt dan ook vaak tot mooie prestaties.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?
Wil jij meer vrijheid en net als ik meer uit je leven halen?
Denk jij dat je meer kunt verdienen met jouw talent?

Neem dan telefonisch contact op via 06-40567388 of stuur een e-mail naar twan@venlogezond.nl!

“Het leven is een groot avontuur, maar wel de weg naar jouw succes!”