06 40 56 73 88 info@venlogezond.nl

Team VenloGezond.nl

A Home A Team VenloGezond.nl

Samen met een team van zelfstandige coaches verdeeld over heel Nederland maar ook internationaal helpen we meer dan 700 mensen naar een gezonde actieve leefstijl, dit doen we met veel passie en plezier.

Iedere coach is zelfstandig maar is onderdeel van onze wereldwijde grote organisatie waarin hij/zij alle ruimte en vrijheid heeft om te ondernemen waar en met wie hij wil en dus ook zijn eigen werk en uren bepaalt.

 

Het team van VenloGezond vormt de basis van dit enthousiaste jong team

Twan en Betty Jonkers met onze dochters Chella, Cillien en Channe

vlnr Channe, Betty, Cillien, Twan, Chella

VenloGezond is een team van fitte zelfstandige ondernemers die er naar streven om mensen bewust te maken van zijn/haar eigen gezondheid en leefstijl door middel van  het aan bieden van persoonlijke coaching en met de ondersteuning van de Herbalife Nutrition producten.

VenloGezond heeft er voor gekozen gebruik te maken van de kennis en producten van het wereldmerk Herbalife Nutrition.

Herbalife Nutiriton is al meer dan 40 jaar marktleider en actief in meer dan 94 landen. De producten van Herbalife Nutrition worden gemaakt in samenwerking met de Universiteit aan de UCLA (Universiteit Californië Los Angèles. In hun hypermoderne laboratoria zorgen werknemers ervoor dat de producten continue voldoen aan de vooraf gestelde hoogste eisen.

Omdat VenloGezond de beste producten en diensten wil leveren aan hun klanten, is er gekozen om de producten van het A-merk Herbalife Nutrition te gebruiken.

Met ons team werken wij niet alleen regionaal maar ook internationaal om mensen te helpen naar een betere gezondheid maar ook naar een financieel gezondere toekomst

Wij staan voor jou klaar als jij er klaar voor bent om je leefstijl te veranderen

Twan en Betty Jonkers