Mijn naam is Cillien Jonkers, 30 jaar en ik woon samen met Joy, mijn dochter Pip en mijn zoon Jelt in Blerick. Ik ben een spontaan, behulpzaam en een actief persoon die niet graag stilzit. Rondom (en soms samen met) de kinderen sport ik vanuit huis en loop ik een keer per week hard. Daarnaast organiseer ik iedere dinsdag van 19:30 -20:30u met mijn collega’s de Bootcamp van 24FITclub Venlo.

12 jaar geleden ben de producten van Herbalife gaan gebruiken om af te slanken. Na een positief resultaat en goede ervaring met de producten werd ik enthousiast en ben ik andere mensen gaan coachen om hun persoonlijke doelen op gebied van voeding en beweging te behalen.

Naar mijn inziens is het van belang nóg meer mensen bewust te maken van hun eigen lichamelijke gezondheid en te helpen een fitte en gezonde leefstijl te leiden. Om dit te realiseren in Venlo en omstreken heb ik samen met mijn zussen de 3C’s For Life opgericht.

Mocht je meer willen weten en/of ben je nieuwsgierig naar wat ik allemaal doe? Dan ben ik te bereikbaar en te vinden op onderstaande gegevens.

Telefoon: 06-45226883
E-mail naar: cillien@24fitcoach.nl
Website: www.24fitcoach.nl
Instagram: 24fitcoach

“Als jij je goed voelt van binnen, dan straal je dat uit naar buiten. Dat is wat mensen mooi maakt.”