Ik zal mijzelf even voorstellen: ik ben Betty Jonkers-Vervoort.Als achtergrond ben ik Verzorgende IG en nu help ik mensen met het aanpassen van hun leefstijl. Ik coach, adviseer en inspireer mensen door mijn eigen ervaring met de producten van Herbalife Nutrition te delen. Ik ben via een oud collega van mijn man Twan in aanraking gekomen met Herbalife Nutrition, omdat ik jarenlang ondergewicht heb gehad ten gevolgen van darmproblemen.

Eerst was ik sceptisch, maar door haar verhaal en ervaring wilde ik wel weten wat de voeding van Herbalife Nutrition voor mij kon betekenen. Binnen een paar maanden voelde ik mij fitter en had ik geen last meer van energiedips over de dag. Door de goede begeleiding van mijn coach en de producten van Herbalife Nutrition als aanvulling op mijn dagelijkse voeding, was ik in staat om mijn leefstijl aan te passen. Dit zorgde ervoor dat ik na anderhalf jaar al ruim tien kilo was aangekomen. Ik voel mij nu een fitte oma van vijf kleinkinderen.

Nu werk ik al twaalf jaar samen met mijn man Twan, mijn dochters Chella, Cillien en Channe en een mooi groot team vanuit ons LifestyleCenter in Venlo (VenloGezond). Door mijn ervaringen bij VenloGezond weet ik hoeveel mensen er graag gezond oud willen worden en meer willen genieten van het dagelijks leven.

Heb je net als ik een passie voor het werken met én voor mensen? Neem dan contact op met mij en wellicht ben jij de persoon die ons team kan komen versterken. Wij bieden jou de mogelijkheid om de te werken aan jouw eigen toekomst. Een toekomst waar je kunt samenwerken met  mensen vanuit je eigen passie en daarnaast verdiend wat je waard bent.

Neem eens contact met mij op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Telefoonnummer: 06-40974626
E-mail: betty@venlogezond.nl

“Gezondheid is het mooiste geschenk wat je het lichaam kunt geven.”