Even voorstellen: mijn naam is Channe Jonkers en woon samen met mijn gezin in Blerick. Ik ben opgeleid als Verzorgende IG en ben hierin met name gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH).

In 2006 ben ik via mijn ouders in contact gekomen met Herbalife Nutrition. Ik wilde ervaren wat de voeding van Herbalife Nutrition voor mij kon betekenen, omdat ik mijzelf niet 100% fit  voelde en regelmatig energiedipjes had gedurende de dag. Daarnaast had ik door mijn wisselende werktijden ook een onregelmatig eet- en leefpatroon.

De voeding van Herbalife Nutrition en het aanpassen van mijn eet-en leefstijl hebben ervoor gezorgd dat mijn vetpercentage met 6,8% is gedaald en ik 2,5 kilo in spiermassa ben aangekomen. Dit voelde én voelt nog steeds zo goed dat ik dit andere mensen ook wil laten ervaren. Zodoende is mijn passie ontstaan om andere te helpen en te coachen naar een actieve en gezonde leefstijl. Het geeft mij ontzettend veel energie en voldoening wanneer mensen hun doel behalen waar ik aan heb kunnen bijdragen. Ik voel mij nu een super fitte mama en kan elke dag genieten van de vrijheid die ik op dit moment heb als ZZP’er.

Sinds januari 2018 ben ik samen met mijn zussen de 3C’s for life gestart met als missie: Venlo en omstreken bewust te maken van wat voeding met je lichaam doet. Naast het creëren van bewustwording willen we de mensen ook coachen naar een gezonde en actieve leefstijl. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen en daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons hierbij willen helpen. Dus werk jij graag met mensen, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en/of wil je een extra inkomen? Neem dan eens contact met mij op en misschien word jij onze nieuwe collega!

Liefs Channe

T: 06-10454358
E: info@my24fitcoach.nl

“Take care of your body, it’s the only place you have to live.”