Wil je graag een persoonlijke training waarbij gekeken wordt wat bij jou past neem dan contact op met Twan Jonkers voor meer informatie. Deelname aan de bootcamp en powerwalk of PT zijn gratis en geheel vrijblijvend. Iedereen is van harte welkom en kan/mag meedoen, ongeacht leeftijd, sportniveau etc.

24FITclub Venlo bestaat nu al enkele jaren en is opgericht om mensen te helpen bij een gezonde en actieve levensstijl. Om resultaat te behalen is de combinatie voeding en sport van groot belang en daarom wordt hanteren wij de volgende vuistregel: 80% voeding en 20% beweging. Om men hierbij te helpen bieden wij begeleiding en coachen wij iedereen naar zijn/haar doelen. Hierbij gebruiken wij de producten van Herbalife Nutrition als aanvulling.

De missie van 24FITclub Venlo luidt als volgt: mensen laten ervaren hoe leuk samen sporten in de buitenlucht is en Venlo en omstreken een stukje gezonder en gelukkiger te maken.

Wil jij ook ervaren hoe leuk samen sporten is? Meld je dan even aan via Facebook of stuur een e-mail naar info@venlogezond.nl  of neem contact opmet Twan Jonkers 0640567388
Hopelijk zien we jou snel!Facebook: 24FITclub Venlo
Instagram: 24fitclub_venlo