Gezond leven verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Eet gezond en beweeg en ontspan regelmatig. Ontdek wat je zelf kunt doen om gezond te leven.

Eet gezond en verlaag zo je kans op hart- en vaatziekten. Maak een heerlijk recept of leer meer over suiker, vet, zout en alcohol.Vooral het goede cholesterol (HDL) gaat omhoog, waardoor je lichaam meer cholesterol kan afvoeren.

Bewegen geeft een fit en energiek gevoel en is goed voor je hart en de bloedvaten. Het verkleint de kans op hart- en vaatziekten en een beroerte .

Waarom bewegen goed is

Bewegen helpt om stress te verminderen. Door lekker bezig te zijn, maak je je hoofd leeg. Je voelt je daarna fitter en energieker. Bovendien slaap je beter.

Door regelmatig te bewegen blijft je gewicht op peil en gaat je bloeddruk omlaag. Ook verbetert de verhouding tussen het goede en slechte cholesterol.

Heb je regelmatig last van stress? Herken de signalen bij jezelf en leer te ontspannen. Ga lekker bewegen of doe ontspanningsoefeningen. En misschien biedt onze fitclub de oplossing. Kijk voor meer informatie en inspiratie op onze facebook pagina 24fitclubvenlo

Deel name is GRATIS, je hebt geen af en aanmeld verplichting, je doet het voor jezelf en niet voor anderen, je komt in een gezellige sfeer en iedereen is gelijk. Je moet niks je mag  en kunt meedoen op jouw eigen tempo en niveau wat bij jou past.

Kom gezellige meedoen en like onze facebook pagina en laat ons weten hoe je het ervaren hebt.

Tot dinsdag 19.15 uur verzamelen we op het Kazerneterein in Blerick

Ganizoenweg 3A ruimte 1.10

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.