Misschien kun je het je nog herinneren van vroeger. Wat wilde je ook al weer graag worden, wat wilde je altijd graag bereiken?

Ik heb zelf vroeger altijd geturnd en droomde ervan de top te bereiken met mijn sport om later turntrainer te worden. Helaas liep mijn carrière anders dan ik had gedroomd. Ik 23 jaar werkzaam geweest in de supermarktbranche en daarna nog 8 jaar als Salesmanager bij de grootste frisdrank fabrikant. Veel geleerd over voeding en limonade maar ook altijd meer uren gewerkt dan dat ik betaald kreeg. Ik heb als werknemer nooit de vrijheid en de mogelijkheden gehad om datgene te doen wat ik echt altijd graag wilde doen. Aangezien ik ook de verantwoordelijkheid had voor het onderhoud van mijn gezin deed ik wat iedereen deed, hard werken en doen wat er van mij verwacht werd. Op mijn 50ste liep ik op het randje van een burn-out en mijn lichaam gaf het signaal af: “dit leven wat ik nu 30 jaar heb geleefd wil ik niet meer”

Toen kwam via een oud collega, Herbalife Nutrition op mijn pad , ik had er nog nooit van gehoord en had er geen idee van wat het bedrijf voor mogelijkheden te bieden had maar als je er niet voor open staat, het nooit geprobeerd hebt en niet ervaren hebt kun je er ook geen oordeel over geven. Ik had een slecht leef en eetpatroon opgebouwd, ontbijt sloeg ik meestal over, dronk veel koffie en frisdrank en was te moe om nog te gaan sporten. Dus ik dacht geef het een kans ervaar en eet het en je weet het.

Door mijn leefpatroon om te gooien, gezonder te gaan eten en door gezondere keuzes te maken en s’ochtends op te staan met een compleet Herbalife ontbijt, merkte ik al snel dat ik weer meer energie kreeg en ik mij ook weer fitter begon te voelen. Ik kreeg voor het eerst weer het gevoel, nu heb ik het leven en gezondheid weer zelf in de hand. Ik kreeg hierdoor weer energie om te gaan sporten. Met de begeleiding en ondersteuning van de voeding van Herbalife had ik een beter herstel na het sporten, bouwde hierdoor meer spiermassa op en dat zag mijn omgeving en zo begon ons nieuwe avontuur, mensen helpen, coachen en begeleiden naar een GEZONDE ACTIEVE LEEFSTIJL

Ik heb de kans gekregen om te ontdekken wat Herbalife Nutrition voor mijn toekomst kon betekenen, de voeding, de producten maar ook de werkwijze en de zakelijke mogelijkheden, juist dat laatste sprak mij enorm aan, met name het onafhankelijk zijn van een baas.

Ik was zo enthousiast geworden dat ik besloot het gewoon te gaan DOEN, ik zag hoe anderen succesvol werden en had ook weer echt het gevoel: Nu heb ik mijn toekomst weer zelf allemaal in de hand.

Nu 10 jaar later ben ik blij dat ik de kans heb gekregen maar ook heb aangegrepen om datgene te doen waar ik vroeger altijd van droomde.

Ik ben nu eigen baas, deel met iedereen mijn ervaring, sport, help en train mensen om beter te worden in hun “sport” leven en te werken aan de beste versie van zichzelf en dat gun ik iedereen.

Als mensen mij vragen,wat doe jij nog voor werk, antwoord ik altijd: Ik werk al ruim 8 jaar niet meer, maar ik doe wel nog heel veel leuke dingen zoals, sporten, samen met mijn vrouw Betty genieten van onze

5 kleinkinderen, op vakantie gaan als we er zin in hebben, mensen helpen die geholpen willen worden of mensen coachen die ook een leven willen leiden waar ze vroeger van droomden net zoals ik.

Nog trotser ben ik op mijn drie dochters Chella Jonkers, Cillien Jonkers en Channe Jonkers die ook gekozen hebben voor de vrijheid en hun eigen tijd in kunnen delen en nu kunnen werken rondom hun gezin.

Herbalife heeft ons de kans gegeven, waarom zou jij deze kans niet pakken?

Laat je goed informeren, ik wil je hier graag de weg in wijzen, je moet het zelf alleen willen en datgene doen wat wij ook gedaan hebben en nog steeds doen: goed voor jezelf zorgen en dit ook anderen gunnen.

Elke dag het mooiste leven leiden wat je wilt leven en ervaren wat echte VRIJHEID is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.