Herkenbaar?

  • Te weinig tijd
  • Te veel willen doen?
  • Heel veel ballen in de lucht willen houden?
  • Werk, gezin, studie, huishouden, hobby’s, sporten, sociale contacten onderhouden enzovoort

Te weinig uren in een dag om alles te willen zonder iets te laten. een ding is zeker het kost niet alleen tijd maar ook geld.

De vraag is dan ook meestal waar haal ik die tijd en het geld vandaan om toch alles voor elkaar te krijgen wat ik graag wil.

Oplossing:  Zoek een mogelijkheid om meer tijd en meer geld over te houden en ja dat kan bij Herbalife. Meer geld overhouden en meer tijd overhouden.

Hoe? Wordt Herbalife Nutrition member,  leer zelf door te ervaren wat Herbalife te bieden heeft door gezonder, vitaler en financieel gezonder te leven en leer dit aan zoveel mogelijk andere mensen door jouw eigen ervaring met zoveel mogelijk mensen te delen.

Is dit moeilijk? Nee, juist heel makkelijk, je doet het onbewust al elke dag, je hebt een positieve ervaring over iets wat je gekocht hebt en waar je bent geweest en deelt dit met anderen, enerzijds omdat je het anderen ook gunt en omdat je zelf enthousiast bent.

Bij Herbalife gaat het niet anders, je ervaart zelf wat de voeding voor jezelf doet, je wordt enthousiast, je wilt dit graag met zoveel mogelijk mensen delen, dus je praat erover, deelt dit bijvoorbeeld online via Facebook of Instagram, mensen willen dit ook ervaren, worden ook enthousiast en delen hun ervaring weer met mensen die zij kennen en zo vorm je een steeds groter netwerk van enthousiaste gebruikers maar ook mensen die hierdoor een parttime inkomen mee willen opbouwen en mogelijk een totaal nieuwe carrière mee op willen bouwen, alles is mogelijk.

Wie leert jou dat en hoe kom je in contact met iemand die jou dit wil leren? Kijk op onze website: https://venlogezond.goherbalife.com/

Ervaar hoe leuk werken als Herbalife Lifestylecoach is, creëer je eigen vrijheid en creëer je eigen inkomen, bepaal zelf het tempo de tijd en haal het beste uit jezelf en uit anderen.

  • Meer tijd en geld om leuke dingen te doen, vakantie, iets kopen zonder na te hoeven denken wat het kost etc
  • Meer tijd om dingen te doen die voor jou belangrijk zijn en dus ook geld om de dingen te kunnen doen zoals studie voor je kinderen of zorg te kunnen betalen voor iemand die je dierbaar is
  • Meer tijd om te kunnen genieten, nu maar ook straks als je wilt stoppen met werken
  • Leuk werk wat je ook langer kunt vol houden
  • Leuk werk waar jezelf de regie in handen hebt in tijd en uren als het jou uitkomt
  • Werken in meer dan 90 landen met meer nationaliteiten, nieuwe mensen ontmoeten

Zeg nu zelf wie wil dit niet?

Wacht niet te lang met nadenken, geef jezelf de tijd en ontdek wat allemaal mogelijk is.

Wij wachten op jouw telefoontje, doe het vandaag, doe het nu: Bel Twan 0640567388 of een van onze collega’s Cillien Jonkers, Chella Jonkers of Channe Jonkers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.