Consumenten worden steeds mondiger en kritischer als het gaat om betalen voor een  product!!

Handel is ontstaan door RUILHANDEL zonder geld, geld heeft pas een waarde gekregen toen producten niet meer toereikend waren. In de loop van de eeuwen zijn mensen steeds meer producten en diensten aan gaan bieden maar nog steeds is het zo dat mensen waarde willen voor hun geld.

Waarde wordt bepaald door kwaliteit en de ervaring die men heeft met het een product, waarde kan toenemen als er extra service of begeleiding wordt gegeven.

Veel bedrijven of ondernemers verkopen tegenwoordig “gebakken lucht”gebakken lucht is een service of dienst waaraan geen tastbaar product aan gekoppeld is en waar geen garantie op wordt gegeven, hier zijn consumenten steeds kritischer op geworden want waarom voor iets betalen wat niet tastbaar is.

Voorbeelden zijn: Huisartsen, Adviseurs, Fysiotherapeuten, Diëtisten, Reisadviseurs, Verzekeringsadviseurs, Gewicht Consulenten, Coaches, Alternatieve genezers zoals Homeopaten, Magnetiseurs etc. Zodra je bij deze “adviseurs/coaches naar buiten gaat zonder product of garantie dat je iets hebt gekregen wat werkt, dan heb je betaald voor “gebakken lucht”

Service is GRATIS, Kwaliteit hoort zo hoog mogelijk te zijn, extra advies hoort bij een goed product.

Als ja naar de supermarkt gaat voor levensmiddelen, een nieuwe auto gaat kopen, een verzekering af wilt sluiten en kop koffie besteld op een terras, nieuwe banden wilt onder je auto, een reis wilt boeken, dan betaal je toch ook voor het product en niet voor het advies wat de verkoper jou geeft.

Juist dat maakt Herbalife als bedrijf zo uniek, de klant krijgt een gepersonaliseerd programma met producten en krijgt het advies en de begeleidingen en de coaching er gratis bij, tevens krijgt hij de garantie dat als hij niet tevreden is altijd zijn geld terug krijgt.

Welk bedrijf biedt deze garantie en service.

Ooit bij een therapeut, adviseur coach het geld terug gekregen als je niet tevreden was.

Dus mijn advies, betaal nooit voor “gebakken lucht”en vraag voor de garantie, niet tevreden geld terug garantie!!

Bel ons gewoon voor een vrijblijvend advies of kom eens mee sporten bij onze 24fitclubvenlo, waarom omdat het GRATIS is en je niet betaald om te sporten of het advies.

Dit maakt VenloGezond zo uniek, mensen gezonder en gelukkiger maken, wie wil dit nu niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.