“Onze Principes” die  de nieuwe Visie, Missie en Waardes van Herbalife Nutrition maar dan nog eenvoudiger om te begrijpen.

Elk bedrijf heeft een Visie en een Missie, meestal niet altijd eenvoudig te begrijpen voor een buitenstaander, vandaar de nieuwe “Principes” van Herbalife Nutrition waar we super trots op zijn en die iedereen nog beter zal begrijpen waar we voor staan.

Tijdens de Honors 2018 in Los Angeles hebben wij de nieuwe slogan van ons bedrijf onthuld, Making the World Healthier and Happier en ook hebben wij onze “Principes” gelanceerd die onze visie, missie en waarden vervangen. Tegelijkertijd met het veranderen van onze naam in Herbalife Nutrition in mei 2018, zullen wij de mensen voortaan op een nieuwe en eenvoudig te begrijpen manier vertellen wie wij zijn, wat wij doen en waarom wij het doen. Wat een enerverend moment om deel uit te maken van dit geweldige bedrijf!

In onze “Principes” zijn de unieke en verbazingwekkende kwaliteiten vastgelegd die Herbalife Nutrition tot zo’n bijzonder bedrijf maken. Deze link brengt je naar “Onze Principes” – een uitgebreide versie waarin onze “Principes” en onze waarden nader worden uitgelegd. Wij zijn zijn trots om deze “Principes” aan iedereen te laten zien om nog meer mensen te inspireren over wie wij zijn en waar we voor staan.

Zoals Jim Rohn zei: “Als twee of drie mensen zich richten op een gemeenschappelijk doel, is niets onmogelijk”. Onze doelstelling is gedurfd, maar eenvoudig – de wereld gezonder en gelukkiger maken. En dat kunnen wij realiseren door ons te laten leiden door onze “Principes” bij alles wat we doen.

Wil jij onderdeel uit maken van ons enthousiaste team en andere hepen met een gezonder en actiever leven te  leiden?

Laat je dan inspireren informeren over de diverse mogelijkheden die Herbalife te bieden heeft.

Wij staan voor je klaar, bel of mail een van onze team members voor het maken van een afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.