Preventie loont, als je je gezondheid belangrijk vind

Vreemd, we gaan meestal twee keer per jaar naar de tandarts op controle maar hebben geen kiespijn of klachten, we gaan met onze auto naar de garage voor de APK keuring maar de auto rijdt nog en aan de buitenkant zijn geen mankementen te zien.

Hoe zit het nu met ons eigen lichaam, wat zijn de verborgen gebreken, loopt alles nog gesmeerd, ziet we er nog vitaal en energiek uit?

Waarom gaan we hiervoor ook niet een of twee keer per jaar preventief naar de huisarts of laten we ons niet gewoon eens testen zoals een Fit Check bij VenloGezond.nl ?

Waarom wachten we met ons lichaam totdat het te laat is en en ons lichaam serieuze klachten gaat veroorzaken. Wist jij dat Overgewicht hart en vaatziektes in de handwerkt en diabetes 2 ( ouderdom suiker ) steeds meer bij jongere mensen voorkomt en beide de grootste doodsoorzaken zijn.

Waarom nemen wij ons lichaam dan niet serieus zou je zeggen, waarom luisteren we niet naar ons lichaam als er signalen optreden zoals vermoeidheid, pijn, gewichtsproblemen?

Meestal gaan klachten gepaard met hoge kosten die we met z’n allen moeten betalen en op den duur onbetaalbaar worden. Het kan toch niet zo zijn dat we straks een groot deel van onze inkomsten moeten besteden aan zorgkosten.

Daarom biedt VenloGzond een Fit Check en lichaam analyse GRATIS aan, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en vroegtijdig aan en gezonde leefstijl kunt gaan werken. Tevens wordt je ondersteund door ervaren coaches die jou gaan helpen naar jouw gewenste doel en  je fit vitaal voelen.

Ben jij er klaar voor?

Neem contact met een van onze coaches van VenloGezond.nl en vraag voor en GRATIS Fit Check en Body Analyse

Tevens kun je ook deelnemen aan een 90 dagen plan waarmee je samen met je coach gaat werken aan de beste versie van jezelf en meedoen met onze FitClub waar je op een laagdrempelige kunt leren in beweging te komen. ( zie facebook pagina 24fitclubvenlo )

Kijk op de pagina van ons team : Chella Jonkers, Cillien Jonkers, of Channe Jonkers en bel hun voor het maken van een afspraak.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.