De vakantie komt voor veel mensen in zicht en natuurlijk wil iedereen dan ook weer lekker gaan genieten van de welverdiende vakantie.

Hier volgen enkele lifestyle tips om de vakantie ook echt te genieten.

  1. Zorg voor voldoende nachtrust, en neem je slaap tussen 24.00 en 7.00 uur
  2. Doe elke dag een korte ochtend work-out of maak een flinke ochtend wandeling van 30 minuten
  3. Drink voldoende water, minimaal 2 liter per dag, en compenseer elke glas alcohol en koffie met een extra glas water, alcohol en koffie onttrekken vocht, drink extra water als je een inspanning doet of bij warme temperaturen ( neem bij voorkeur de Herbalife Hydrate )
  4. Start ook op vakantie een Herbalife ontbijt shake met vers fruit i.p.v de zoete ontbijtjes die je niet fitter maken.
  5. Vergeet niet om tussen door om de 2,5 uur iets te eten, lekker hoef niet altijd ongezond te zijn, kies voor zoveel mogelijk voor variatie
  6. Als je uit gaat eten of gebruik maakt van een buffet, eet gevarieerd en kies voor groenten en salades, vis en mager vlees
  7. Beperk je telefoongebruik en geniet van “even geen contact met vrienden en collega’s” deel na je vakantie je leuke en fitte momenten.
  8. Vakantie is ook echt het gevoel hebben dat je luisterd naar je lichaam en het ook de rust geeft om je accu op te laden.
  9. Neem je Herbalife producten gewoon mee op vakantie, overal waar je naar toe gaat,  Herbalife is net als een zonnebril en zonnebrandcrème, het is de beste bescherming voor je lichaam.

Herbalife gunt jou en wenst jou een fantastische vakantie.

p.s Voor de thuisblijvers, ook thuis kun je het vakantie gevoel krijgen wat je verdiend, ook deze tips kunnen dan goed van pas komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.