Sommige mensen zeggen: ‘Ik kan niet meer geven dan 100 procent. Meer kan ik gewoon niet.’ Maar hoe weet je wat 100 procent is? In de gehele geschiedenis van de mens stelden persoonlijkheidsonderzoeken steeds weer vast dat ons vermogen veel groter is dan wij vermoeden. Wat wij voor 100 procent nemen is in feite misschien slechts 70 procent van ons kunnen of nog minder. Wij zijn dus tot veel meer in staat dan wij ons voor kunnen stellen.

Als jij volgens de 100 procent strategie leeft is een resultaat van 80 procent prima.Dit zie je bij veel mensen die in loondienst werken ook, veel mensen werken voor 100 procent de gevraagde uren en ontvangen hiervoor een salaris wat nooit 100 procent is wat men verwacht. Zouden zij werken alsof het hun eigen onderneming is dan weet ik zeker dat ze meer dan 100 procent inzet zouden geven. Waarom? omdat werken voor jezelf ook meer kan opleveren als je meer doet.

Denk jij dat je meer kunt dan tot wat je tot nu toe hebt gedaan? en dus ook meer dan 100 procent  kunt verdienen?

Denk jij dat jij meer waard bent en meer  dus meer kunt dan 100 procent?

Ben jij iemand die meer wil bereiken en elke kans wil grijpen om meer uit het leven te halen?

Bekijk dan de filmpjes op onze homepage van Erik, Nick, Robin,Kim en Chipo, zij laten zien dat je door meer dan 100 procent inzet dus ook meer kunt bereiken en dus meer vrijheid kunt creëren

Geïnspireerd, neem dan contact met mij op

Twan Jonkers

0640567388

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.