Don’t
Sluit nou niet direct een super-de-luxe sportschoolabonnement af, want we weten stiekem allemaal dat het fanatieke sporten van korte duur is en je daarna nog maanden aan zo’n duur abonnement vastzit. Begin klein, wij bieden gratis sporten aan, voordeel: Deelname aan onze fitclub is gratis, je krijgt gratis voedingsadviezen en je krijgt gratis begeleiding door een ervaren coach, je volgt het programma wat bij jou past en je zit nergens aan vast, zo hou je geld over om aan je voeding te besteden. Interesse om te ervaren hoe het is om buiten te sporten? kijk op onze FB pagina 24fitclubvenlo, hier zie je foto’s en filmpjes van onze fitclub, meld je aan en ervaar zelf hoe leuk samen sporten is.

Maak jezelf niets wijs door beloftes te maken die je toch niet gaat doen of uitvoeren, maak realistische plannen en begin met het maken van een afspraak met een van onze coaches, voordeel: je zit nergens aan vast en een intake en een fitcheck krijg je gratis aan geboden.

Kies je coach die bij jouw past, op onze website staat het team klaar om jou te helpen:  Chella Jonkers, Cillien Jonkers, Channe Jonkers

Do!
Een gezond leven begint bij het eten  van een gezond en uitgebalanceerd ontbijt, gezonde keuzes maken. Schrap de afhaalmenu’s uit je planning en ga zelf aan de slag. Want écht: het is een stuk gezonder en gezond eten en een gezond leven kan iedereen leren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.