We hebben allemaal dezelfde 24 uur per dag, maar de meesten van ons klagen dat er niet genoeg tijd is om te sporten, een voedzame maaltijd te bereiden of meer dingen te doen die ons dichter bij het bereiken van onze doelen brengen. Maar met veelgevraagde CEO’s, drukke ondernemers en zelfs jetset-beroemdheden die prioriteit geven aan hun gezondheid, is tijd niet langer een geldig excuus. In feite hebben drukke professionals meer energie nodig om in een hoog tempo te blijven bewegen, waardoor optimale voeding nog meer een prioriteit is voor mensen met volle schema’s. Het wereldwijde voedingsbedrijf Herbalife Nutrition deelt vijf tips die je kunt volgen om uw lichaam gezond (en gelukkig) te houden terwijl u uw takenlijst doorloopt.

1. Verhoog uw ijzerinname Houd uw energieniveau stabiel door ijzerhoudend voedsel te kiezen, zoals haver, mager vlees, linzen en spinazie. Bovendien kan ijzer helpen bij uw dagelijkse training, omdat is aangetoond dat het de trainingsprestaties verbetert.

2. Voorbereiding is de sleutel Gebruik zondagen om de komende week maaltijden te bereiden . Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn – hak groenten fijn, kook proteïne en granen voor en bewaar ze in luchtdichte bakjes in de koelkast om te combineren voor een snel, moeiteloos diner. Voorverpakte smoothiezakjes zijn een andere geweldige optie voor degenen die altijd haast hebben – snijd je favoriete fruit in plakjes en bewaar ze in de vriezer om op drukke ochtenden in je blender te gooien.

3. Blijf gehydrateerd Dorst kan worden verward met honger, dus het is een goed idee om een ​​glas water op te slokken voordat je dat tussendoortje halverwege de ochtend of die thee eet. Bewaar een middelgrote fles water op uw bureau waar u de hele dag bij kunt en neem deze zeker mee voor vergaderingen of afspraken. Bovendien zal het infunderen van heerlijk fruit en / of kruiden u aanmoedigen om meer te drinken. Koffie en thee kunnen ook bijdragen aan uw hydratatieniveau, terwijl het uw alertheid verhoogt.

4. Sneak in wat groenten Je kunt groenten aan bijna alles toevoegen – van met courgette doordrenkte haver tot zoete aardappelbrownies of geraspte wortelmuffins – en vaak weten je smaakpapillen niet eens dat je ze eet. Probeer vitamine- en mineraalrijke groenten te mengen met anders gewoon eten om je voedingsinname te verhogen.

5. Eet met aandacht We maken ons allemaal schuldig aan het verslinden van de lunch voor onze laptops, en voordat we het weten, is ons eten op en voelen we ons ontevreden. Het maakt niet uit hoe druk je het hebt, neem de tijd om de juiste maaltijden te eten. Ga zo mogelijk naar buiten in de frisse lucht, kauw langzaam en let op wanneer je een vol gevoel hebt. Mindful eten dwingt je om je meer bewust te zijn van het soort voedsel dat je eet, hoe snel je eet en hoeveel je eet, wat resulteert in minder eetbuien en meer voldoening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.